Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı! Volkan Demirel'den alkışlanacak hareket! Depremde vefat eden Taner Savut'un kızının mezuniyet törenine katıldı!

Michelin geçen yıl Miami’de açılan El Turco’yu, Bib Gourmand ödülüne layık gördü ve girilmesi çok zor olan Michelin restoran rehberine ekledi. El Turco, Miami’de Michelin listesine giren tek Türk restoranı olarak kayıtlara geçti.

‘GURUR DUYUYORUZ’

Doğru Yol Partisi 19. Dönem Niğde Milletvekili Rıfat Yüzbaşıoğlu’nun oğlu olan Gökhan Yüzbaşıoğlu, Foreks piyasalarında 37 yıl çalıştıktan sonra, çok sevdiği Türk mutfağının tanıtımına katkıda bulunmak için eşiyle yıllardır hayalini kurdukları restroranın Michelin ile taçlandırılmasından gurur duyduğunu söyledi.

Türk mutfağına Michelin ödülü

TARİHSEL ETKİLEŞİM

El Turco’nun kurucu ortağı Nurdan Gür Yüzbaşıoğlu ise Türklerin tarihsel süreçte etkileşim içinde olduğu medeniyetlerle yeme içme kültürümüzü şekillendirdiğini belirterek, bu kültürün etkisiyle oluşturdukları mönüyü ufak dokunuşlarla El Turco’ya özel hale getirdiklerini ve Türk misafirperverliğiyle harmanladıklarını ifade etti.

Türk mutfağına Michelin ödülü

Türk mutfağına Michelin ödülü