Türkiye, geçtiğimiz Cuma günü Halk TV'de Veyis Ateş'in konuk olduğu yayına bağlandıktan sonra tutuklanan iş adamı Sezgin Baran Korkmaz'ın iddialarını konuşuyor.

Sezgin Baran Korkmaz, ABD'nin talebiyle Avusturya'da tutuklanınca gözler bir anda bu ülkeye çevrildi.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

İsmail Saymaz ile Veyis Ateş'in canlı yayınında "Ateş'in kendisinden 10 milyon euro istediği" iddiasını dillendiren Sezgin Baran Korkmaz'ın siyaset, bürokrasi ve medya üçgeninde inanılmaz bir para trafiği kurduğu iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

orhan bursalı ahmet hakan

AHMET HAKAN'IN İSMİ ABD'NİN YAZDIĞI İDDİANAMEDE

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı, Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz hakkında ABD makamlarınca yazılan iddianamede iş adamının rüşvete bağlayıp her ay maaş ödediği isimler arasında Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve CNN Türk Tarafsız Bölge sunucusu Ahmet Hakan'ın isminin olduğunu açıkladı.

Bu iddia daha önce ABC Gazetesi muhabiri Serkut Bozkurt tarafından dile getirilmiş Ahmet Hakan söz konusu iddianın yalan olduğunu söyleyerek suç duyurusunda bulunacağını beyan etmişti.