NTV ve Star TV ortak yayınında dün akşam programa çıkan Ak Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte televizyon programına çıkma konusunda,  "Karşılıklı yayına çıkmak konusunda biz prensipte tamam dedik, kampanyadan sorumlu arkadaşlarımız bayramdan sonra CHP ile temasa geçecek altyapısı hazırlanacak." diye konuştu. Bugüne kadar seçim anketlerine bağlı kampanya yürütmediğini ifade eden Yıldırım, "Manipülasyon yaparak bir yola kanalize etmek bana çok doğru gelmiyor" dedi.

"OYLAR ÇALINMADIYSA FARK NASIL KAPANDI?"

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Oyların sayımında aleyhine olan farkın kapandığını söyleyen Yıldırım,"Çalınan bir oy yok ise yeniden sayımda bu oylar nasıl geri geldi? Yüzde 10’da fark yarıdan aza düşerse bir yüzde 10 daha saysa sonuç lehimize değişecek geriye kalan yüzde 80 sayılsa açık ara fark olacak.” dedi.