23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine çok kısa bir süre kala adayların malvarlıkları da tartışma konusu oldu. Bugünkü köşesinde konuya değinen Sözcü gazetesi yazarı Necati Doğru, "Vakit geçirmeden.
Durmadan ve beklemeden. Seçim sonuna ertelemeden. Ekrem İmamoğlu, kendisinin ve eşinin kulağındaki küpe ve parmağındaki yüzüğe kadar tüm mal varlığını, mümkünse nasıl edindiklerini açıklamalı" dedi. 

"KILIÇDAROĞLU ÖRNEK ALINMALI"

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Doğru, yazısını şöyle sonlandırdı:  "Saydam belediye istiyoruz. Adayların birinci derecede yakınlarıyla birlikte mal varlıklarını açıklamaları; “Belediye başkanı olmak için sizden oy istiyorum ama belediyeyi kendimi, ailemi, yakınlarımı zenginleştirme aracı yapmaya gelmiyorum. Belediye bütçesinin 1 kuruşunu bile yemeyeceğim, yedirmeyeceğim. Belediyeyi soygun yapma ve soyguncu üretme makinasına dönüştürmeyeceğim. Belediye yönetimini bir avuç yeni zengininin, şehir rantçısının, yandaş vakıfçının, ihale kapıp kaçıcısının ‘haram yeme sofrası haline' getirmeyeceğim” anlamına gelir. Tam zamanıdır. Şeffaf başkan bekliyoruz. Ekrem İmamoğlu, genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu örnek almalı, malını mülkünü hemen açıklamalı!"