Sezon başında Galatasaray'ın kadrosuna katılan ve attığı gollerle başarılı performansını gösteren Mauro Icardi, takımın vazgeçilmezi haline gelirken sarı kırmızılı taraftarlar tarafından da sevilen bir oyuncu oldu. 

Simge Sağın'dan Icardı itirafı! "Aklıma geliyor!"

Arjantinli yıldızın attığı gollerden sonra stadyumda çalan Simge Sağın'ın 'Aşkın Olayım' şarkısı ise adeta Icardi ile özdeşleşti. 

Simge Sağın'dan Icardı itirafı! "Aklıma geliyor!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Taraftarlar oyuncuya olan sevgisini stadyumda 'Aşkın Olayım' şarkısını söyleyerek göstermeye başladı.

Simge Sağın'dan Icardı itirafı! "Aklıma geliyor!"

Şarkının sahibi Simge Sağın ise katıldığı bir YouTube programında "Aşkın olayım" şarkısını her söylediğinde aklına Mauro Icardi geldiğini şu ifadelerle açıkladı: 

"'Aşkın Olayım' şarkısında duygularım karışık. Beşiktaşlıyım ama müzisyenim de. Beşiktaşlı Simge olarak 'Niye bizim tribünde çalmadı' dedim. Şarkım çaldığı için Icardi'nin gollerini görmeye başladım ve hayranı oldum. Efsane oynuyor gerçekten. 'Aşkın Olayım' şarkısını söylediğimde artık aklıma Icardi ve attığı goller geliyor. Başka bir şey gelmiyor. Bu artık Icardi'nin şarkısı"