AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 10.30 sıralarında acı veren bir olay yaşandı. Pütürge ilçesi Bölünmez Mahallesi'nde Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Bölünmez Mahallesi İlkokulu'na kurulan sandık başında, Saadet Partisi mensubu iki kişi hayatını kaybetti.

AKP Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük'ün akrabaları oldukları belirtilen kişiler yaşlı bir vatandaşı oy kullanmak için getirdiği ancak, kendilerinin de oy kullanma işlemi sırasında eşlik etmek istedikleri belirtildi. Saadet Partisi sandık görevlisi ve müşahidi olarak görev yapan Hasan Aktaş ile İlyas Aktaş usulün böyle olmadığını, sandık görevlilerinin eşlik edebileceklerini söyledi. Bunun üzerine Sülük'ün akrabaları ile sandık görevlileri arasında gerginlik yaşandı.

Milli Gazete'nin haberine göre; Sülük'ün babası ve iki yeğeni oldukları öğrenilen Kadir, Ömer ve Hacı Sülük, çıkardıkları tabanca ile Saadet Partili sandık görevlilerini öldürdü. Ayrıca  Ali Aktaş isimli vatandaşın da yaralandığı ve hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

Korkunç olayın görüntüleri sosyal medyaya düştü. Sosyal medyada binlerce yurttaş bu ve benzeri olaylardan yerel seçim sürecinde miting alanlarında Cumhur İttifakı dışında kalan tüm siyasi partileri hain, terörist olarak suçlayan iktidar partisini sorumlu tuttu.