Terör örgütüne uzun zamandır yapılan peşi sıra darbelere bir yenisi eklendi. Türk silahlı kuvvetleri ülkemizde terör örgütü propagandası yapan ve PKK adını vermiş olduğumuz örgütün dağda bulunan kadrosunda terörist olarak görev yapmaya devam eden iki korumayı yakaladı. Bu korumaların önemli olmasının sebebi ise PKK terör örgütünün sözde önemli isimlerinden iki kişinin koruması olması.

Korumalar Karayılan ve Bayık'ın Korumaları

Haberimize konu olan PKK terör örgütünde önemli isimlerin korumalığını yapan 2 güvenlik görevlisi, PKK elebaşısı olan Murat Karayılan ve Cemil Bayık isimli teröristin yakın korumaları olduğunu itiraf etti. İtiraflarıyla örgütle ilgili iç yüzünü öğrenebileceğimiz açıklamalarıda beraberine eklediler.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

Örgüt Bitme Noktasında

Sözde terör örgütü lideri olan Karayılan ve Bayık isimli teröristlerin yakın korumalığını yapan korumalar yaptıkları açıklamalarda 1996 ve 1999 yılında örgüte katıldıklarını fakat yıllardır terör örgütünün gücünün yavaş yavaş azaldığını ve son dönemde yapılan hata faturalarının örgüt üyelerine kesilmesinden dolayı intiharların, firaların ve teslim olmaların arttığını itiraf ettiler.

Yakın dönemde gerçekleştirilen operasyonlardan dolayı ağır kayıplar veren terör örgütü, ciddi anlamda yok olmaya doğru ilerliyor.

Çocuklar Kandırılıp Uyuşturucuya Alıştırılıyor

Terör örgütü PKK 18 yaşındaki küçük çocukları çeşitli nedenlerle ve sebepleri öne sürerek kandırıp dağa çıkardığını, olan olaylara çok fazla tepki göstermemesi adına uyuşturucuya alıştırıp ve sürekli tacize maruz bırakıldıklarını güvenlik güçlerine teslim olan korumalar itiraf etti.

Kandırılan çocukların daha çok eylemlerde ve sözde operasyonlarda önlere itilerek ölüme mahkum edildiklerini ve son dönemde yaşanan ağır kayıplardan dolayı örgütte firar, intihar ve teslim olma olaylarının oldukça arttığını açıkladılar.

Tutuklandılar

Güvenlik güçlerine teslim olan ve bazı itiraflarda bulunan sözde liderlerin korumalığını yaptıklarını itiraf eden teröristlerden biri tutuklandı diğerinin ise işlemlerine devam edildiği öğrenildi.