Şarkıcı Mustafa Topaloğlu, Habertürk TV'de yayınlanan Oylum Talu'nun sunduğu 'Burası Haftasonu' programına konuk oldu. Canlı yayın sırasında gözleri dolan ve duygusal anlar yaşayan Topaloğlu çok konuşulacak açıklamalara imza attı. 

"Dünyanın geleceğine dair ilginç, çok iyi fikirlerim var. Recep Tayyip Erdoğan beni bir arasa, fikirlerimi bir duysa... Aslında Türkiye'nin gelişimine dair daha iyi bir atılım yapabiliriz." diyen ünlü şarkıcı Topaloğlu şöyle konuştu:  "Ben dünya büyükleriyle neden görüştüm? İnsanlar reklam yaptım sanıyorlar. Clinton'la görüşmek için Amerika'ya gittim, görüşemedim. Bana dediler ki 'Ne konuşacaktın?' Ona bir mucize örnek verecektim. Siz maddeyi kullanıyorsunuz, maddelerden nükleer silahlar yapıyorsunuz. Asıl madde değildir, ilk halidir. İlk hali nedir? Mana halidir. Mana nedir? O görünmezin içindeki sır... Bazı şeyler görünmüş olsaydı bizim ona değer yargılarımız tam olmazdı. Allah'ın büyüklüğü görünür görünmezliğinde. İnsanın büyüklüğü de bilinir bilinmezliğinde. Benim bilinmezliğim tam bana verilen notların gelmeme şekli, anlaşılmama şekli ülkeme ne zararlar verdi biliyor musun? Bizi dünyaya anlatmama konusunda ne zararlar verdi biliyor musun? Bu zararlar beni üzdü. Ben sadece içime ağladım, üzüldüm. Gözlerim yaşarmaz mı, benim gibi insanlar dünyaya zor gelir... Bundan ülkemin faydalanmasından çok istedim ama ülkem benden faydalanmak istemedi. Adam bulamıyorum kime kızayım, kime üzüleyim? Ülkem turizmle zengin olur, Allah öyle topraklar vermiş. Tarımla zengin oluruz... Lider seçiliyor. Hep liderler gördüm, etrafında yamyamlar ordusu. Çirkin menfaatler gördüm... Çekilmiyorlar ki adam etrafındaki güzellikleri görsün. Bırak insanların diline karışma, dinine karışma... Sevgi dilini çoğaltamadık. Bunlar çok güzel doğrular."

"DÜNYA LİDERLERİYLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM" 

"Tüm dünya liderleriyle görüşmek istiyorum. Dünyanın geleceğine dair ilginç, çok iyi fikirlerim var. Recep Tayyip Erdoğan beni bir arasa, fikirlerimi bir duysa... Aslında Türkiye'nin gelişimine dair daha iyi bir atılım yapabiliriz. Benim gibi bir insan zor gelir bu ülkeye. İnsanların zor durumunu görünce daha çok üzülüyorum."  

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN ETRAFI ÖRÜMCEK KAFALILARLA SARILMIŞ" 

"Seçiliyor bir tane liderimiz etrafını bir sarıyorlar... Etrafını bir sarıp kümeliyorlar menfaatlenmek için. Bir yamyamlar ordusu gördüm. Çirkin menfaatleri için rahat bırakmıyorlar. Belki Recep Tayyip Erdoğan beni bulacak "Gel Mustafa dertleşelim, ülkemiz için ne yapabililriz? Ne yapmamız lazım?" diyecek. Diyemiyor adamcağız. Niye diyemiyor biliyor musun? Etrafı örümcek kafalı insanlarla sarılmış. Sarmışlar, rahat bırakmıyorlar."

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!