Türkiye’de 3 milyar 250 milyon dolar yatırım yapan, yaklaşık 1 yıldır da ‘FETÖ’ iftirasıyla cezaevinde tutulan iş insanı Mubariz Gurbanoğlu’nun yargılandığı davada bugün yeni bir gelişme yaşandı. Dava dosyasını mütalaa için cumhuriyet savcısına gönderen mahkeme, yeni duruşma için tarih belirledi.

“NASIL FETÖCÜ OLUR?..”

Hayırsever kimliği ile de tanınan Mansimov’u bugün ünlü ceza avukatı Ersan Şen savundu. Savunma makamı olarak bir çok soruya cevap arayan Şen, “Türk bankalarının hepsinde hesabı olup Bank Asya’ya para yatırmayan, üstelik ülkeye 3 milyar 250 milyon dolar yatırım yapan bir insan nasıl Fetöcü olur” dedi.

Öte yandan Ersan Şen, duruşmanın başında, “Davayı mart ayına erteleyecekmişsiniz öyle duydum” demesi ile de zaten kararın verildiğini ima etti. Duruşma 5 Mart’a erteledi.

Türkiye’de Milyarlık Yatırımlar Yapmıştı! Mubariz Gurbanoğlu Kumpas Davasıyla İçeride

ÜNLÜ İSİMLER YALNIZ BIRAKMAMIŞTI…

Türkiye ve Azerbaycan'dan binlerce insanın suçsuz olduğuna inandığı Mubariz Gurbanoğlu, çevresinde hayırsever bir iş insanı olarak tanınıyor.

Türkiye’de Milyarlık Yatırımlar Yapmıştı! Mubariz Gurbanoğlu Kumpas Davasıyla İçeride

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Muhalif söylemleri ile son zamanlarda dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül’ün yanı sıra Orhan Gencebay, Ercan Saatçı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yakınlığı ile de bilinen Gezegen Mehmet lakaplı Mehmet Akçay da Mubariz Gurbanoğlu’a destek vermişti.