Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

MHP'ye muhalif yorumlarıyla bilinen Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan, Ankara Dikmen'deki evinin önünde saldırıya uğradı. 

"Telefonunu parçaladılar"

Saldırı haberini, Türktime yazarı Talat Atilla sosyal medya hesabından duyurdu. Atilla Twitter paylaşımında, "Son dakika! Korkusuz yazarı Ahmet Takan az önce evinin önünde saldırıya uğradı. Takan'ın telefonunu da parçalayan saldırganlar kaçtı. Takan, hastaneye kaldırıldı" ifadelerini kullandı.

Hastanede tedavi edildi

Takan'a 1 kişinin saldırdığı öğrenilirken, Korkusuz yazarı, 29 Mayıs Hastanesi'nde tedavi edildi. Takan tedavisinin ardından polise olayla ilgili ifade verdi.

"Yıllardır tehdit alıyorum"

Hastanede ilk tedavisinin ardından olayı anlatan Takan, "Uzun süredir hatta yıllardır tehdit alıyordum. Ancak bu tehditler şimdiye kadar fiili bir saldırıya dönüşmemişti. Beyzbol sopalı saldırgan aniden üzerine geldi, fark edip geriye doğru hamle yaptım, sopa çantama, sırtıma ve belime geldi. Gazeteci olarak doğru bildiklerimi yazmaya devam edeceğim" dedi.

Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan

"Kahpece saldırıya uğradım"

Korkusuz yazarı olayla ilgili Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Evimin önünde güpegündüz uğradığım kahpece saldırı sonrasında telefonum parçalandı. Bana ulaşan, ulaşamayan tüm dostlarıma sevenlerime çok teşekkür ediyorum. Dönüş yapamıyorum. Gayet iyiyim! Doğruları yazmaya devam edeceğim. Ölene kadar Atatürk ve Hasan Tahsin'in izinden ayrılmayacağım" dedi.

Büyükataman'dan Takan'a: Kiralık kalem!

Ahmet Takan, "Devlet Bahçeli, aralık ayı sonunda Genel Başkanlığı bırakacak, aktif siyaseti terk edecek. MHP'nin başına yeni bir isim gelecek" diye yazmış, MHP'den bu satırlara çok sert yanıt gelmişti. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Ahmet Takan için, "Kiralık kalemini bu sefer, MHP'de Genel Başkan değişikliği hevesine düşenlerin ekmeğine yağ sürmek amacıyla kullanmaktadır. Ahmet Takan gibileri takacak kimse de yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

MHP muhaliflerine peş peşe saldırılar

Daha önce de İyi Parti'ye yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesi Yavuz Selim Demirağ ve OdaTV yazarı Sabahattin Önkibar saldırıya uğramıştı.