İstanbullular seçim sonuçları hakkındaki son dakika haberlerini bekliyor. 31 Mart gecesi gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimi sonucunda İstanbul'u resmi olmayan sonuçlara göre kazanan Ekrem İmamoğlu ve bunun yanında iptal başvuruları yapan partiler var. Bu aşamada Yüksek Seçim Kurulu, bazı ilçelerde geçersiz oyların yeniden sayılmasına karar vermişti, bu ilçelerden Maltepe'de oy sayım işlemleri durduruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Yeniden sayım için başvuru yapılmıştı, kabul edildi ve binin üzerinde sandık Maltepe'de tekrar sayılacak, İstanbul'un tamamındaki seçimlerin iptali içinse sayımların hala tamamlanmamış olması gerekiyor. Maltepe'nin oyları sayılırken, İstanbul belediyesinin sonuçlarına itiraz başvurusu yapılmaya hazırlanılıyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz; dün yaptığı açıklamada hazırlıkların tamamlandığını İstanbul'daki yerel seçimlerin yenilenmesi konusunda olağanüstü itirazın yapılacağını ifade etti. Vatandaşlar büyük bir ilgiyle sonucu merak ediyor!