Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın kuzeyinde yer alan Sinat-Haftanin bölgesinde Pençe 3 Harekatı'nın başlatıldığını bildirdi.

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

KUZEY IRAK'TA PENÇE 3 HAREKATI BAŞLADI

Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlara yenisini ekledi. Pençe 1 ve Pençe 2 harekatlarıyla bölgede zafere imza atan, terör örgütünü büyük ölçüde çökerten TSK, Kuzey Irak'ta teröre bir darbe daha vurmaya hazırlanıyor. Milli Savunma Bakanlığı, Pençe 3 Harekatı'nın 23 Ağustos'ta başladığını duyurdu. Bakanlığın yaptığı açıklama şu şekilde:

OPERASYON BAŞARIYLA SÜRDÜRÜLÜYOR

"Operasyon, hudut güvenliğini ileriden sağlamak, Sinat-Haftanin bölgesinde bulunan teröristleri ve kullandıkları mağara, sığınakları imha etmek maksadıyla icra edilmektedir. Hava Kuvvetleri uçakları, Kara Havacılık unsurları, SİHA/İHA ve Fırtına obüsleri ile desteklenen operasyon planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir.