Kocaeli'nin Körfez ilçesi Yeni Yalı Mahallesi Hasan Gemici Sokak'ta meydana gelen olayda Mert Karaman (19), kız meselesi yüzünden daha önce de tartıştığı F.Ö. ile sokak üzerinde bulunan boş arsada buluştu. İkili arasındaki sözlü tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüşünce F.Ö., cebinden çıkarttığı bıçak ile Karaman'ı karnından ve göğsünden bıçaklayarak olay yerinden kaçarken Karaman kanlar içinde yere yığıldı. 

Kavga sırasında olay yerine geldikleri iddia edilen Karaman'ın yakınları derhal sağlık ekiplerini arayarak haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genci yaptıkları ilk müdahaleden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Genç müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Tedavi altına alınan Karaman yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Karaman'ın cenazesi otopsi incelemesi için morga kaldırıldı. 

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Polis ekipleri kayıplara karışan F.Ö.'yü yakalamak için inceleme başlattı.