14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandığa giden Türkiye, sonuçların açıklanmasının ardından 28 Mayıs'ta tekrardan seçime gitmeye hazırlanıyor. 

Kararsız seçmenlere oyuncu Deniz Çakır'dan mesaj var! "Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir."

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Açıklanan sonuçlarda hiç bir adayın yüzde 50'nin üzerinde oy alamaması sebebiyle ikinci tura kalan seçimde Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan ve Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 13. Cumhurbaşkanı olmak için yarışacak. 

Kararsız seçmenlere oyuncu Deniz Çakır'dan mesaj var! "Kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir."

Yeniden seçim yapılmasıyla birlikte oy kullanmayan vatandaşlar arasında olan 'kararsız' seçmenlerin tavrı da bir hayli önemliyken oyuncu Deniz Çakır, sosyal medya hesabından yaptığı “Bir lafım var bazı gevşeklere… Hani şu oy vermeyen kararsızlara… Bu ülkede çocuk istismarcıları affedildi. Kadın mezarlığına döndü ülke… Şimdi kadını hepten yok sayan bir zihniyete yol vermektir kararsız kalmak… ‘Bekar kadınlara sahiplendireceğiz’ diyen bir zihniyetin yolunu açmaktır oy vermemek… ‘Eğitim sistemimize ahiretli öncelikli hale getireceğiz’ diyenlere emanet etmektir çocuklarımızı oy vermemek… kararsız kalmak bu ülkeyi karanlığa terk etmektir… Oy verin, oy verin biz güzel insanlarız hatırlayın… Hatırlayın ayrıştırmamanın ne güzel şey olduğunu… Yarın bir kız çocuğunun gözlerinin içine utanmadan bakabilmek için oy verin…” şeklindeki açıklama ile seçmenlere seslendi.