İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Anıtkabir ziyaretine ilişkin eleştirilere yanıt verdi.

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

İmamoğlu, "Defteri almışlarsa bir daha gider, bir daha yazarız. Anıtkabir'e gitmek bizim için çok değerli" dedi. İmamoğlu, yeniden sayılan oylarla ilgili ise "İster sağdan sola, ister soldan sağa saysınlar bir şey değişmeyecek" ifadesini kullandı.

Resmi olmayan yerel seçim sonuçlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen İmamoğlu, kendisini mazbatasını almadığı halde Anıtkabir Özel Defteri'ni 'Büyükşehir Belediye Başkanı' sıfatıyla imzaladığı için eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a jet hızıyla yanıt verdi.

KARAR YSK'NIN

Erdoğan: Seçim bitti şimdi mahkeme süreci var, nihai karar YSK'dan çıkacak.


Güvenilir Casino Siteleri /> Sosyal medya üzerinden yaptığı canlı yayında konuşan İmamoğlu, "Usulleri daha sonra konuşuruz, şu an gündemimiz değil. Anıtkabir'e ne zaman fırsat bulsam giderim. Defteri almışlarsa bir daha gider, bir daha yazarız. Anıtkabir'e gitmek bizim için çok değerli. Yine gider yazarız, sorun olmaz" ifadesini kullandı.
İmamoğlu, "Usule bu kadar hassas bakıyorlar, tamam. İstanbul'da uygulanan usule niye hiç göz atmıyorlar hâlâ hayretle takip ediyorum. Onu da düzeltirlerse sevinirim. Hâlâ hiçbir hamleleri yok. Şu anda yaratılan ortamın en büyük müsebbibi 'kazandık' açıklamasıdır. Sonrasında da diğer hususlar vuku buldu." dedi.