Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Seçimlerden yenilgiyle çıkılmasının ardından CHP'de kazan kaynıyor. Bir kesim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na koltuğu bırakması yönünde çağrılar yaparken konuyla ilgili ilk somut adım İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi.

"Değişim" vurgusu yapan İmamoğlu'na parti içerisinden de ciddi bir destek geldi ancak kamuoyu ile paylaşılan MYK listesi Kılıçdaroğlu'nun koltuğu kolay kolay bırakmaya niyeti olmadığını gösterdi. 

İmamoğlu'na karşı Kılıçdaroğlu'ndan bomba isim! Kulislerde Sarıgül konuluşuyor...

Öte yandan seçimlere CHP listesinden giren ve Erzincan'dan milletvekili seçilen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül'ün partisiyle birlikte CHP'ye katılma kararı alması ve Kılıçdaroğlu'na açık bir şekilde desteğini ilan etmesi kulislerde farklı iddiaların ortaya atılmasını da beraberinde getirdi.

Kulislerde konuşulanlara göre; Kılıçdaroğlu'nun kongre sürecine kadar tabanı ikna konusunda sıkıntı yaşaması durumunda genel başkanlık için İmamoğlu'nun karşısına Sarıgül'ü sürecek.