Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Yaklaşık 3 yıl süren kayyum yönetimi sonrası 31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde HDPAhmet Türk Mardin Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Bu tarihten itibaren belediyede görevli olan şehit yakınlarının işten çıkarılma sürecinin başladığı iddia edildi. Ailesinde 8 şehit ve gazisi olan Davut Gökoğlu, hiçbir bilgi verilmeden telefonla işten çıkarıldığını söyledi. 

"VATANDAŞ DA DERS ALMAMIŞ"
Kayyum döneminde Gençlik Merkezi’nde şoför olarak çalışan Davut Gökoğlu, şehit yakını olarak işe girdiğini ve seçimlerden sonra baskı ve iftiralar ile kendisi ile birlikte 11 şehit yakının işten çıkarıldığını söyledi. Korucu ve muhtar olan Davut Gökoğlu'nun ağabeyi Hüseyin Gökoğlu, "HDP için şunu demek istiyorum, herkes biliyor özgür bir parti değil. PKK terör örgütünün bir partisidir. Biz bu seçimde vatandaş dersini aldı diye umuyorduk. Ama maalesef almadı yine HDP seçildi” dedi. 

"CUMHURBAŞKANI BİZİ İŞE ALSIN"
Çalışanların emrivaki konuştuğunu ve personeli ezmeye çalıştığını ifade eden Davut Gökoğlu, şu ifadeleri kullandı: “Hiç istisna yoktu bir şeyden de anladıkları yoktu. Kurumun içindeki Türkçe yazıları bile Kürtçe’ye çevirdiler. Gelir gelmez tüm araçlarımızı aldılar. Şu an araçları kendi keyfi ve şahsi işlerinde kullanıyorlar. Bizim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan ricamız bizi bunlara yem etmesinler artık. Onlar bu devlet sevgimizi kendilerine yediremiyor bizi işten çıkarıyorlar. Hem maddi hem manevi şekilde mağduruz. Cumhurbaşkanımızın bizi resmi bir işe almasını istiyoruz, bunlara koz vermesini istemiyoruz. Kendi adamlarını yerleştiriyor. Sürekli Kürtçe konuşuyorlar. Biz Türkçe konuşuyoruz onlar Kürtçe konuşuyor.”