Yayınevi müdürü Instagram hesabından, iğrenç ifadelerin yer aldığı kitabı ve yazarı savundu.

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle basılan, Abdullah Şevki'nin yazdığı Zümrüt Apartmanı'ndaki pedofili içeren satırlar tepki çekti.

Sözcü'de yer alan habere göre; Abdullah Şevki, Kurgu Kültür Merkezi Yayınları etiketiyle yayınlanan Zümrüt Apartmanı kitabında, pedofili içeren satırların yer aldığı ortaya çıktı. Zümrüt Apartmanı kitabının satırlarında çok küçük bir çocuk ile yaşanan cinsel ilişki, şehvetli bir biçimde anlatıldığı ortaya çıktı.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

HUKUKÇULAR HAREKETE GEÇTİ

Avukat Umur Yıldırım, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu ve kitabın toplatılmasını istedi. Eskişehir Barosu da aynı yönde bir başvuru yapmak için hazırlanıyor.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü ve kitapla ilgili açılan Zümrüt Apartmanı etiketi Türkiye gündeminde bir numaraya çıktı. Halen çeşitli internet sitelerinde satışı devam eden kitabın, toplatılması talep edildi.

YAYINEVİ SAVUNDU

Kurgu Kültür Merkezi Yayınları Müdürü Alaattin Topçu, "Kurgu Kültür Merkezi Yayınları" adlı Instagram hesabından, skandal ifadelerin yer aldığı kitabı ve yazarı savundu.

Alaattin Topçu, "Sizin o karga beyniniz Abdullah Şevki'yi Alaattin Ropçu'yu ve kurguyu kaldıramaz. O nedenle sizin linç kültürünüz tarihin her döneminde yenilgiye ve zavallılığa mahkumdur" ifadelerinde bulundu. Topçu daha sonra paylaşımını sildi.