Antalya'da yaşayan Dilek Dağcıoğlu, evine yılanların yuva yaptığı iddiasıyla, 3 çocuğuyla birlikte evin çatısında uyuyor. Korkudan eve giremeyen aile yetkililerden yardım bekliyor.

Antalya’nın Kepez ilçesinde 2 yıldır kirada kaldığı evine son 1,5 aydır giremeyen 3 çocuk annesi Dilek Dağcıoğlu, evin daha önceden ahır olarak kullanıldığı ve zemininde siyah renkte yılanlar gördüğünü bildirdi. Dağcıoğlu korkudan mobilyalarını dışarı çıkararak evinin önünde oturuyor, akşam olduğunda ise çocuklarıyla birlikte evin damında uyuyor. 

"İlaçlama personelleri korkudan eve giremedi"

Daha önce durumu itfaiye ekiplerine bildirdiğini belirten Dağcıoğlu, "Gelip baktılar ve ‘Acil bu evden çıkmanız gerek. 4-5 yerde yuva yapmışlar' dediler. Belediye, ilaçlama için personel gönderdi, o da korkusundan giremedi. Ben cesaretlenip 3 çocuğum için kendim girdim, her yeri ilaçladım. Bir hafta sonra tekrar görünce 1,5 aydır psikolojim bozuldu.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Maddi durumu evden çıkmak için yeterli olmayan Dağcıoğlu, yılanların çocuklarına veya kendisine zarar vermesinden korktuğunu bildirerek yetkililerden yardım talep etti.