Sosyal medya hesabından uçakta mastrübasyon yaptığı görüntüleri paylaştığı iddia edilen Kerimcan Durmaz hakkındaki şikayetler sosyal medya platformlarında giderek çoğalıyor. 3 milyon takipçi sayısına sahip Kerimcan Durmaz'ı emniyet ve asayişe şikayet yağmuruna tutan vatandaşlar, Durmaz'ın gözaltına alınması konusunda tepkilerini dile getirerek "Çocuk ve ergen yaştaki takipçilerine böyle cinsel içerikli videolar paylaşan biri hakkında yakalama kararı çıkarılsın" diyerek Kerimcan Durmaz'ı yetkililere şikayet etti.

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

NE OLMUŞTU?

Kerimcan Durmaz, İnstagram hesabının story kısmında bir uçağın tuvaletinde mastrübasyon yaparken yayınlandığı görüntüleri paylaşmış ve görüntülerinin sosyal medyaya düşmesi sonucunda tepkiler çoğalmıştır. Konu ile alakalı açıklama yapan Durmaz açıklamasında, "Tarafıma ait olmayan uygunsuz içerikli gibi bir videoyu avukatıma iletmek isterken şehven ve istemeden paylaşılmış olup, bu paylaşım için herkesten özür diliyorum. Bu video içeriğine benzer şekilde tarafıma sürekli olarak farklı hesaplardan uygunsuz pek çok video ve resim gönderilmektedir. Üzülerek bildiriyorum ki, yanlışıkla paylaşılan bu video beni derinden sarsmıştır. Beni de son derece rahatsız eden bu durumda mağdur olmam sebebiyle, mesaj olarak gelen bu videonun sosyal medyada paylaşılması ile ilgili gerekli hukuki ve cezai yollara başvurulacaktır" ifadelerini kullanarak özür dilemiştir.