Survivor heyecan dolu bir sezonun ardından cuma günü şampiyonun belirlenmesiyle birlikte ekranlara geçici bir süre ara verdi. Şimdi ise yeni yayınlanacak Survivor yarışmasında All Star yapılmaya karar verildi. Ocak ayında başlayan bu yarışma Dominik Cumhuriyetinde gerçekleşiyor. Cuma günü yapılan finalinde iki kişi şampiyonluk koltuğuna oturdu.

Bunlardan biri Poyraz diğeri de İsmail’di. Yaklaşık 6 ay boyunca aralıksız süren mücadelenin kazananı yapılan halk oylaması sonucunda belli oldu. Halkın daha fazla beğenisini toplayan kişi Survivor’un yeni şampiyonu oldu. Ve halkın daha fazla taktirini kazanarak şampiyon İsmail Balaban oldu.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

Bir Sezon Daha Geride Kaldı

Yarışmacıların kıran kırana birbiriyle yaptıkları mücadele 6 ay sonucunda bitti. Yarışmacıların büyük bir emek vererek sürdükleri bu programda hem yarışıp hem de hayatta kalmak için mücadele ettiler.

Bu mücadele sonucunda pek çok yarışmacı yoruldu yıprandı hatta sakatlanıp adaya veda etmek zorunda kalan kişiler de oldu. Ve bu mücadelenin tek bir kazananı olacaktı o kişide İsmail Balaban oldu. Bu şampiyonluğu da sonuna kadar hak etti.

Son dörde kalanların hepsi halkın gözünde şampiyon oldu. Son dörde de Ayşe, Aleyna, İsmail ve Poyraz oldu. Ayşe ve Aleyna daha az oy alarak şampiyonluğa veda etti. Cuma günüde İsmail ile Poyraz'ın mücadelesinin sonucunu kazanan Balaban oldu. Şampiyon olmanın da belirli bir ödülü var.

Büyük Ödülün Miktarı Ne Oldu?

Şampiyon olarak anılmanın yanında İsmail Balaban'a büyük ödülde verildi. Kazandığı miktar henüz belli değil. Bu konu hakkında açıklama bekleniyor.

Geçen yıl yapılan finalde kazanan Cemal Can olmuştu. Galibiyetinin büyük ödülü ise 500 bin TL idi. Bu sezon ise ne kadar kazanıldığına dair henüz net bir açıklamada bulunulmadı.