FETÖ operasyonları dizi sektörüne de sıçradı.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?

15 Temmuz darbesi sonrası yapılan operasyonlarda gözaltına alınanlar kervanına futbolcu, şarkıcı, sinema ve dizi oyuncularının yanı sıra sinema çalışanları da katıldı. 

İlk olarak şarkıcı Atilla Taş, cemaate destek olma iddiasıyla tutuklanıp serbest bırakıldı. Eski Başakşehirli futbolcu Bekir İrtegün'ün ifadesi sonucunda futbolcu Zafer Biryol, kaleci Ömer Çatkıç ve eski Beşiktaşlı oyuncu Uğur Boral da gözaltına alınıp "denetimli serbestlik" yasasından serbest bırakılan kişiler arasında yer aldı. Yine geçmişte Galatasaray'da top koşturan Arif Erdem ve Hakan Şükür de aranılan isimler arasında yer alıyor.

FETÖ operasyonu şimdi de dizi sektörüne sıçradı. Başrollerini Can Yaman ve Demet Özdemir'in oynadığı Gold Film yapımı olan, Star Tv'nin en sevilen dizilerinden "Erkenci Kuş" dizinde sanat yönetmeni asitanı olarak çalışan Mehmet Canavar’ın yaklaşık bir aydır FETÖ tutuklusu olarak cezaevinde kaldığı öğrenildi. 

Telefonunda örgüt üyelerinin kullandığı "ByLock" isimli uygulama tespit edilen Mehmet Canavar'ın 25 bölüm "Erkenci Kuş" dizisinde çalıştığı öğrenildi. Daha önce "Dudullu Postası" ve "Siccin 4" isimli projelerde yer alan Mehmet Canavar'ın yaklaşık 1 aydır tutuklu kaldığı bilgisine ulaşıldı.

MEHMET CANAVAR