Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan Beştepe’de Erdoğan ile görüşme gerçekleştiren CHP’li ismin Muharrem İnce olduğunu iddia etmiş, bunun üzerine İnce’den açıklama gelmişti.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

İnce, önce CNN TÜRK'teki 'Gündem Özel' programına "Eğer böyle bir görüşme gerçekleştirdiysem ve bununla ilgili bir belge varsa Taksim'de kendimi yakarım" şeklinde mesaj göndermiş sonra da Twitter hesabından açıklama yapmıştı.

İnce yaptığı açıklamada "CHP yönetimi bu saatten sonra konuyu geçiştiremez. Bu konuyla ilgili benim üzerimden mutlaka bir disiplin soruşturmasını da başlatmalıdır. Ya da taraf olarak konuyu yargıya taşıyıp kendi duruşunu göstermelidir." cümlelerini kullanmıştı.

Rahmi Turan, Muharrem İnce’nin açıklamaları sonrasında CNN TÜRK canlı yayınına bağlanarak özür diledi ve hata yaptığını ifade etti. Turan, haber kaynağının gazeteci Talat Atilla olduğunu söyledi.