Cinayet dedektifleri, karısı ve sevgilisi tarafından 8 yerinden bıçaklandıktan sonra yakılarak çöpe atılan cesedin kimliğinin İbrahim Vural'a ait olduğunu belirledi. Cinayet zanlısı sevgililer yakalanırken, kadının, öldürdüğü eşinin emekli maaşını tam 13 yıl boyunca sevgilisi ile birlikte harcadığı iddiası öne sürüldü.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

13 yıllık korkunç cinayet

Gelen bilgiye göre 5 Ekim 2006'da Seyhan ilçesine bağlı Hadırlı Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Fitnat Vural (51), kız kardeşinin aracılığıyla bir gece kulübünde tanıştığı Serdar T. (48) ile sevgili oldu. Şehir dışında çalışan İbrahim Vural'ın olmayışını fırsat bilen Fitnat Vural sürekli olarak gece dışarı çıkmaya başlayınca şehir dışından eve dönen İbrahim Vural durumdan şüphelenerek eşini takip etti.

Fitnat Vural ve Serdar T.'yi bir arada gören İbrahim Vural, eşinin sevgilisiyle sözlü olarak tartıştı. Çift, eve geri döndüklerinde İbrahim vural eşini, kendisini aldattığı için dövdü.

"Rahat buluşamayız, sen bunu öldür" dedi

Dayak yiyen Fitnat Vural'ın, Serdar T.'yi arayarak, "Gel beni al, bu adam artık bizim rahat buluşmamıza, dolaşmamıza izin vermez. Sen bunu öldür." demesi üzere kendisiyle otelde buluşan Serdar T. ile birlikte eşini öldürmek üzere plan yaptı. Serdar T. eve giderek İbrahim Vural ile tartışmaya başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma kanlı bitti.

İbrahim Vural 8 yerinden bıçaklanarak yaşamını yitirdi. 

Birbirinden korkunç fikirler ürettiler

İbrahim Vural'ın cesedini otomobilin arka koltuğuna koyan zanlılar arasında, cesetle ne yapacaklarına karar veremeyince tartışma çıktı. Fitnat Vural, cesedin gömülmesiyle köpeklerin cesedi çıkaracağını söyleyerek cesedi yakmaları gerektiğini söylerken Serdar T. cesedi gömmeyi tavsiye etti.

Tartışma sonrası cesedin yakılmasına karar veren zanlılar bir akaryakıt istasyonundan benzin temin ederek cesedi Hadırlı Mahallesi'ndeki çöp alanına getirerek yaktı. Ortaya çıkan koku ve yoğun dumandan dolayı panikleyen ikili olay yerinden kaçtı.

Yakalanmamak için kusursuz bir plan yaptılar

Cinayetin ardından Fitnat Vural, eşinin Kayseri'deki iş bağlantısı üzerine sevgilisini Kayseri'ye gönderdi. Serdar T., Kayseri'deki bir ankesörlü telefondan kendisini aramasının ardından kadın 8 Ekim 2006'da Kayseri polisine giderek eşinin kendisine ulaştığını ve kayıp olduğunu bildirerek başvuru yaptı.

Polis, yaptığı araştırmalarda, çoktan ölmüş olan İbrahim Vural'ın izine rastlamadı. Fitnat Vural 2009 ve 2010 yıllarında tekrar polise giderek eşinin kendisini aradığını ve başka bir kadınla yaşamaya başladığını söyledi. İkamet adresi Adana'da olan İbrahim Vural'ın dosyası Kayseri polisi tarafından Adana İl Emniyet Müdürlüğü'ne devredildi.

Cinayet yıllar sonra çözüldü

İbrahim Vural'ın bir çöp toplayıcısı tarafından fark edilen cesedi, üzerinden kimlik çıkmaması neticesinde faili meçhul olarak kayıtlara geçerek kimsesizler mezarlığına defnedilmişti. Dosyanın devri üzerine Adana İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, kurduğu özel ekiplerle İbrahim Vural'ın yakınlarını ve 2006 yılında öldürülen kişileri incelemeye aldı. 

İbrahim Vural'ın annesinden alınan DNA örneği sonrasında mezarın açılmasıyla cesedin İbrahim Vural'a ait olduğu tespit edildi. Bunun üzerine ekipler Fitnat Vural'ın telefon kayıtlarını inceledi. 

Dosyaların incelenmesiyle, eşinin kendisini Kayseri'den aradığını söyleyen Fitnat Vural'ın yalan söylediğini anlayan polisler kadını ve Serdar T.'yi gözaltına aldı.

Cinayet zanlıları tutuklandı

4 yıl önce ayrılan sevgililer getirildikleri emniyette cinayeti itiraf edip birbirlerini suçladılar. Fitnat Vural, eşini sosyal olmaması neticesinde aldattığını, eşinin kendisini dövmesi üzerine cinayeti işlediklerini söyledi. 

Kadın cinayeti kendisinin işlemediğini söylese de Serdar T. bunu birlikte yaptıklarını, hatta cesedi kadının yaktığını iddia etti. 

Kadının, ölen eşini yok ettikten sonra kendisini yaşıyor gibi göstererek emekli maaşını 13 yıl boyunca gece hayatında harcadığı ortaya çıktı. Adlileyeye sevk edilen zanlılar çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.