Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

19 Ağustos tarihinde yaşanan olay, ilçe merkezindeki ağız ve diş sağlığı hastanesinin önünde meydana geldi. İddiaya göre, emekli Uzman Çavuş Cihan A., 1 yıllık birliktelikten sonra ayrıldığı eski sevgilisi N.K.'nın oğlu ve bir akrabası ile hastaneye gittiğini öğrenerek peşlerine takıldı. Hastane önünde eski sevgilisiyle konuşan Cihan A., barışmak istediğini söyledi. Eski sevgilisinin verdiği olumsuz yanıt üzerine belindeki ekmek bıçağını çıkararak N.K.'ye sapladı.

Olayın her saniyesi civardaki güvenlik kameralarına yansıdı. Cihan A., yere düşen kadını bıçaklamaya devam etti. Cihan A.'nın bıçağı elinden düşürdüğü sırada tekrar alıp kadına vurmaya çalıştığı esnada olayı gören vatandaşlar müdahalede bulundu. Çevredekiler Cihan A.'yı kadından uzaklaştırarak tekme tokat dövdü. 

Oğlu kulaklarını kapattı

Annesinin bıçaklanarak kanlar içinde yere yığıldığını gören Y.E., bağırıp kulaklarını kapatarak olay yerinden uzaklaştı. Bu anlar, güvenlik kameralarına da yansıdı. 

Anne yaşama tutundu

Olay yerinden hastaneye sevk edilen ve 5 günü yoğun bakım olmak üzere 12 gün tedavi sürecinde olan anne N.K., hayata tutundu. N.K., verdiği ifadede Cihan A.'yı 4-5 yıldır tanıdığını ve aralarındaki ilişkinin son bulmasıyla onun bu durumu bir saplantı haline getirdiğini belirterek, "Ayrılmak istedim; ama peşimi bıkamadı. Olaydan bir ay önce evimi yakmaya kalktı, beni öldürecekti; ama polisi arayınca gitti. Olay günü hastane önünde bana kavuşmak ve barışmak istediğini, pişman olduğunu söyledi. Kabul etmeyince ne olduğunu anlamadan birden bire bıçakladı. Yaşadığım için çok şanslıyım. Allaha şükrediyorum. Beni vatandaşlar kurtardı onların sayesinde hayattım. Onlar olmasaydı şimdi toprağın altındaydım. Şikayetçiyim" dedi.