MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter gazetecilerin sorusunu yanıtladı. Yönter “Biz üniversitenin sadece konferans salonunu kullandık satılmasıyla ilgili bir bilgim yok” dedi.

MHP'nin başlattığı bir proje olan "İnsanlığın Huzuru Projesi" kapsamında Nişantaşı Üniversitesi'nde, MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in katılımıyla ödül töreni düzenlendi. Üniversiteye kalabalık bir heyetle gelen Yönter, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin "Neden kalabalık bir heyetle geldiniz? sorusuna şu şekilde cevap verdi: 

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

“İnsanlığın huzuru projemizin ödül törenini bugün gerçekleştirdik, Çok müstesna katılımcılarla saygı değer hocalarımızla beraber bugün unutulmayacak bir gün yaşadık. Biliyorsunuz sayın Genel Başkanımızın talimatıyla insanın huzuru projesini hazırlamıştık. 1 yıl boyunca çalıştık hakikaten alanlarında parmakla gösterilen ilim ve gönül insanlarıyla bunu yaptık. Bugün de nihai aşamada müsterih bir vicdanla onların ödüllerini sayın Genel Başkanımız adına takdim ettik” 


Genel Başktan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter Nişantaşı Üniversitesi'nin satılmasıyla ilgili sorulara ise, “Nişantaşı Üniversitesi alanında imrenilecek düzeyde bir üniversite, konferans salonlarını kullandık sadece, rica ettik konferans salonunda bu etkinliğimizi yaptık. Üniversitenin satılmasıyla alakalı bir bilgim yok” şeklinde konuştu.