AK Parti İstanbul Milletvekili emekli general Şirin Ünal'ın evinde çalışan 23 yaşındaki Özbek asıllı Nadira Kadirova, Ünal'ın ruhsatlı tabancasıyla intihar etti.

"Çok kötü şeyler oluyor. Ölmek istemiyorum"

Sözcü'nün haberine göre, genç kadın, 1 yıldır Ünal'ın Ankara'daki evinde çalışıyordu. Kadirova'nın, olaydan 1 gün önce bir arkadaşına, "Çok kötü şeyler oluyor. Ben ağabeyimin yüzüne nasıl bakacağım? Ölmek istemiyorum" dediği öğrenildi. Ünal'ın hasta eşine bakan Kadirova'nın yanı sıra, evde Özbek asıllı bir çalışan daha olduğu belirtildi. 

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

"İntihar etmesi için bir sebep yoktu"

Canına kıyan Nadira'nın ağabeyi Muhammet Ali Kadirova olay hakkında Sözcü'ye konuştu. Kardeşinin intihar etmesi için bir gerekçe olmadığını belirten Kadirova, "Nadira birkaç gün içinde üniversite sınavı için kursa başlayacaktı. Sabah saat 08.48'de evinde çalıştığı Ünal'a ait silahla kalbine ateş etmiş. Rapora göre 09.50'de ölümü gerçekleşmiş" dedi. 

İntiharla ilgili aileye detay verilmedi

Kardeşinin 4 yıldır Türkiye'de yaşadığını anlatan Kadirova, herhangi bir sorununun olmadığını anlattı. Ağabeyi, Nadira Kadirova'nın cenazesini bu akşam ülkesine götüreceklerini anlattı. Öte yandan, Adli Tıp'taki işlemlerin milletvekilinin etkisiyle kısa sürede tamamlandığını, intihar olayıyla ilgili kendilerine herhangi bir açıklama yapılmadığını anlattı. İntiharın Ünal'ın evde olduğu sırada gerçekleştiği belirtilirken, Ünal konuyla alakalı konuşmak istemedi.