AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!

KYK yurt başvuruları ve yerleştirmeleri tamamlandı. Açıkta kalan öğrenciler, yedek yerleştirme için başvuruda bulundu. 1. yedek yerleştirme sonuçları dün açıklandı ve ek yedek yerleştirme süreci başladı. Derslerin başlamasına kısa bir zaman kala öğrenciler KYK yedek yerleştirme sonuçlarının açıklanmasını bekliyor. Peki KYK 2. yedek yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak?

KYK 2. ve 3. yedek yerleştirme ne zaman yapılacak

Öğrenciler, yerleştirme sonuçlarına KYK'nın resmi sitesinde yer alan "Sonuçlar" bölümünden ulaşabilecek. Ayrıca sonuçlar açıklandığında öğrencilerin sisteme kayıtlı telefon numaralarına mesaj atılarak bilgi verilecek. 2. yedek yerleştirme 9 Eylül, 3. yedek yerleştirme 12 Eylül tarihinde yapılacak. Yurt kayıtları yine e-Devlet üzerinden gerçekleştirilecek. Yurt için başvuracak olan özel durumlu öğrencilerin başvuruları da ilerleyen günlerde alınacak.