Olay, 31 Temmuz akşamı Arnavutköy'de meydana gelmişti. Antalya'da yaşayan 30 yaşındaki Tuğba Anlak, eşiyle boşandıktan sonra 6 yaşındaki kızı Almira ile İstanbul'a taşındı. Bir süre evde konaklayan genç anne kendisine ait bir kafe açtı ve kafeye sıkça gelen Murat Uslu ile tanıştı. Kafede işler iyiye gitmeyince kafeyi kapatıp başka bir eve taşındı. Yeni evini temizlediği esnada Murat Uslu, kafede çalışan Murat Ünver ile birlikte genç annenin evine geldi. Uslu, arabadan aldığı tabanca ile içeri girdi.

GENÇ ANNE KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE VURULDU

Tuğba Anlak, 6 yaşındaki kızının gözü önünde önce darp edildi, sonra kafasından silahla vuruldu. Murat Uslu, Anlak'ın devrettiği kafenin parasını da alarak olay yerinden kaçtı. 

Uslu'nun aracıyla geliş ve pencereden içeri giriş anı civardaki güvenlik kameralarına yansıdı. Polis ekipleri olayın ardından çalışma başlattı. Çalışma sonucu Murat Uslu ve Mustafa Ünver yakalandı. Mustafa Ünver ifadesinden sonra serbest bırakılırken Murat Uslu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

28 GÜNDÜR SÜREN YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Bağcılar'da özel bir hastenede tedavi gören Tuğba Anlak, akşam saatlerince yaşamını yitirdi. Anlak kaldırıldığı hastanede 28 gündür yaşam mücadelesi veriyordu. Genç kadının yakınları hastane önünde basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamaya Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu ve çevredeki vatandaşlar da destek verdi.

Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu? Cumhuriyet'le ilgili yeni iddia! Rüşvet 10 milyon mu?