Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlerin üzerine kara bir bulut gibi çökerken, teröristler ve yandaşları panik içinde kaçış yolu aradı. Operasyon kapsamında 109 teröristin öldürüldüğü bilgisi Cumhurbaşkanı tarafından duyuruldu. 

Paniğe kapılan teröristler, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı duramayınca, menzillerine sivilleri almaya başladı. Harekat bölgesindeki Habertürk muhabirleri, canlı yayın esnasında bir keskin nişancının saldırısına maruz kaldı.

Yayını acilen bitirdiler

Akçakale'den canlı yayın yapan Habertürk muhabirlerine üzerine keskin nişancılar tarafından ateş açıldı. Suriye Bağımsız Kürt Rabıtası Başkanı Abdulaziz Temmo'nun da konuk olduğu canlı yayında silah sesi duyulmasından sonra  Mehmet Akif Ersoy, yayını bitirmeyi teklif etti. Yayın, tebdir almak üzere sona erdirildi.

İki kez ateş açıldı

Mehmet Akif Ersoy, "Çelik yelek ve kask meselesine hava sıcaklığına rağmen girmek gerekecek gibi görünüyor." dediği anda bir silah sesi daha duyulunca, ekip yayına kısa bir süre için ara vereceklerini söyledi. Ersoy, "Bir pozisyon değişikliği yapmamız gerekip gerekmediğini değerlendirelim. Şu anda pek çok arkadaş burada gerildi." dedi.