İstanbul Büyükşehir Belediyesi sözleşmesi sona ermesine karşın Bayrampaşa’daki Esenler Otogarı'nın işletmesini hala devretmeyen Uluslararası Anadolu ve Trakya Otobüsçüler Derneği ile Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş.’ye ihtarname çekti. Otogarın üç gün içinde ise boşaltılması bekleniyor.

İstanbul’da bir süredir tartışma konusuna neden olan Esenler Otogarı’nın otoparklarının kısa süre önce İBB şirketlerinden İSPARK’a devredilmesinin ardından bir gelişme daha yaşandı. İBB, işletme sözleşmesinin süresi sona eren otogarın işletmesinin 3 gün içerisinde kendilerine teslim edilmesi adına mevcut yönetime ihtarname çekti.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Söz konusu ihtarnamede, "Tarafınızca yapılan otogar işletmeciliğinin 3 gün içinde sonlandırılarak belediyemize teslim etmeniz gerekmekte olup aksi takdirde 2886 sayılı kanunun 75. maddesine göre mülki idare amirliğince tahliye edileceksiniz" ifadelerine yer verildi.