Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!

Diyarbakır HDP İl Binası önünde kaçırılan çocuklarının kendilerine teslim edilmesini isteyen çaresiz aileler eylemin 16. gününü gerçekleştiriyor. Acılı ailelerin sayısı her geçen gün artarken, bina önündeki oturma eylemine katılan aile sayısı 16. günde 41'e yükseldi.

"Huzurumuz kalmadı, huzur istiyoruz"

Evlatları için oturma eylemi başlatan ailelerden İkram Görtük adlı şahıs, lisede eğitim gören 17 yaşındaki oğlu Musa Görtük'ün terör üyeleri tarafından 2014 yılında kaçırıldığını ve yaklaşık 5 yıldır onu aradıklarını söyledi. Görtük, “Bizim evde huzur kalmadı. Bizde huzur istiyoruz, bunu isterken oğlumu da PKK’dan istiyorum.” dedi.

"Oğlumu PKK'dan istiyorum"

Türkçe bilmediğinden Kürtçe konuşarak oğlunun kaçırıldığını aradan bir yıl geçtikten sonra öğrendiklerini bildirirken, “Benim oğlum lise öğrencisiydi. Beş yıl önce terör örgütü PKK tarafından kaçırıldı. Bizler fakir kimsesiz aileleriz. Çocuğu kaçıran PKK’ya buradan seslenmek istiyorum. Oğlumu bana verin. Artık huzur istiyoruz ve bununla birlikte oğlumu da PKK’dan istiyorum.” diye konuştu.