Diyarbakır'da HDP binası önünde çocuklarının PKK'lı teröristler tarafından kaçırılmasını protesto eden annelere bir destek de şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül'den geldi.

Şehit Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül Diyarbakır'daki ailelere destek verdi

Diyarbakır'da HDP binası önünde eylem yapan aile sayısı 40'a yükseldi. Trabzon Maçka'da PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül'ün annesi Ayşe Bülbül, Diyarbakır'da evlat nöbetinde olan ailelere destek verdi. Milliyet'ten Çiğdem Yılmaz'ın haberine göre, Ayşe Bülbül acılı annelerin yanında olduğunu bildirdi.

"Anneler birbirine kenetlensin"

Ayşe Bülbül, "Ben de anneyim. Oğlum şehit olduğunda hiç kimse destek çıkmadı. Bu durum benim çok zoruma gidiyor. Ben köydeyim diye mi benim yanıma çocuğu kaçırılan ya da şehit olan anneler gelmedi? Yoksa benim yavrum fakir çocuğu diye mi? Yanıma yalnızca cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız geldi. Ben bir anne olarak acısı olan tüm annelerin birbirine kenetlenmesin istiyorum. O annelerin yanındayım. Acılarını anlıyorum" dedi.

Terör bitsin, anneler ağlamasın

"Oradaki annelere çok üzülüyorum. Günlerdir orada çocukları için bekliyorlar. Ama en azından onlar çocuklarının dağda olduğunu biliyor. Dağda belki zor durumdalar ama yaşıyorlar. Benim yavrum geri gelmeyecek. Bir şehit annesi olarak terörün bitmesini istiyorum. Bitsin ve anneler artık ağlamasın. Erenler ölmesin, Ayşe analar ağlamasın istiyorum" diyerek terörün son bulmasını istedi.

5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!