Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Rusya Devlet Başkanı Putin’le bir araya geldi. Günübirlik çalışma ziyareti kapsamında Putin ile buluşan Erdoğan, görüşmenin basına açık yapılan kısmında gazetecilere açıklama yaptı.

Buluşma öncesinde detaylı bir şekilde konuştuklarını belirten Erdoğan, “Bu vesile ile gerek ikili görüşmeler gerek ikili ilişkileri ele alma fırsatı bulacağız. Bu barışın çok daha güçlü bir şekilde ele alınmasına fırsat sağlayacak. Bu görüşmenin de Barış Pınarı Harekatı'na çok ciddi fırsatlar sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Putin ve Erdoğan baş başa görüştükten sonra heyetler arasında yapılan toplantıya başkanlık edecekler. İki lider görüşme sonrasında da basın toplantısı düzenleyecek.

Erdoğan'nın Rusya ziyaretinde, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak da hazır bulunuyor.