Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı kapsamında ABD Başkanı Donald Trump Türkiyeyi tehdit etmiş, Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar da Twitter'dan harekata destek vermişti.

Özdil, "Başka Türkiye yok. Dik dur eğilme, yanındayız, Ecevit gibi dirayetli ol, canımı ye" diyerek Erdoğan'a seslnmişti.

Dündar ise "Hepimiz devletin ve TSK'nın yanındayız" diyerek harekata desteğini dile getirmişti.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a, Sözcü yazarlarının mesajlarının sorulması üzerine, Erdoğan da, “Bundan çok mutlu olurum, bu, milli birlik durumudur" şeklinde cevap vermişti.

Gazetecilerle bir araya geldi

Saat 14:40’da başlayan toplantı Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katılımıyla gerçekleşti. Toplantının gündemi ise Suriye’nin kuzeydoğusuna gerçekleştirilen Barış Pınarı Harekâtı oldu.

Toplantıda dikkat çeken en önemli ayrıntı ise Dolmabahçe’deki Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne Sözcü Gazetesi’nin de davet edilmesiydi. Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz’ın katıldığı toplantı bir ilk olarak belirtiliyor.

Sözcü Gazetesi dışında Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal da toplantıda yer aldı. Aydınlık adına Tunç Akkoç, Ulusal Kanal adına ise Adnan Türkkan davet edildi.