5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye! 5 yaşındaki Zeynep'in kahreden ölümü...15 gün sonra ölümüne neden olan sürücüye tahliye!

23 Haziran'da İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun zaferinin ardından ilk kez kameralar karşınıa çıkan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı ErdoğanPazar günü yapılan İBB seçimi başkanlığının ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nu bir kez daha tebrik ediyorum" dedi.

AK Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında son seçimin 'kimin kazandığının ötesinde milli iradenin üzerindeki şaibenin kalkması bakımından önemli' olduğuna işaret eden Erdoğan, "İstanbul'da sahip olduğumuz 25 ilçe ile halkımıza en güzel hizmeti vermenin gayreti içinde olacağız. Cumhurbaşkanlığı ve Meclis için 4 yıllık, belediye için 5 senelik kesintisiz bir dönem bulunuyor. Siyasi anlayışımızda millete küsmek, darılmak, suçlamak yoktur. Her alanda nerelerde eksiklik, kopukluk olduğunu tespit edeceğiz. Bu değerlendirme sonucunda atmamız gereken adımları atacağız. Milletimizin verdiği mesajları görmezden gelerek kulağımızın üzerine yatma niyetinde değiliz." dedi. 

"ISMARLAMA KABİNE REVİZYONU OLMAZ"

Grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını cevaplayan Erdoğan, kabine revizyonuna yönelik soru üzerine, ''Böyle bir şey yapılması gerekiyorsa yaparız. Sipariş üzerine bu işler olmaz. Bu vatanı sevenler olarak bunları sürekli gündemde tutmak şık olmaz, şık değil. Böyle dışarıdan dayatmakta kabine değişikliği ile olmaz'' ifadelerini kullandı. 
MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesine ilişkin soruya ise Erdoğan, Bahçeli ile telefonla görüştüğünü söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yurt dışından geldikten sonra bir değerlendirme yapacaklarını da kaydetti. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan, grup toplantısındaki müjde sorusuna, ağırlıklı olarak ekonomi ile ilgili müjde vereceklerini sözlerine ekledi. Erdoğan, Türkiye İttifakı ile ilgili görüşme olup olmayacağına ilişkin soruya, ''Şu anda bir şey diyemiyorum. Gelişmelere göre bu tür adımlar atılabilir. Biliyorsunuz bizde belli sınırları var. Ona göre adımlar atılır. Önceliğimiz halkımızla bu işi başarmaktır'' diye konuştu.