Bu tarihi zaferin ardından İmamoğlu, kameralara önüne geçti.

İşte İmamoğlu’nun açıklamalarından satır başları;

Birazdan duygularımı sizinle paylaşacağım. 16 milyon kalbini yüreğimde hissediyorum. Bugün hali hazırda elinizde seçim verileri süreci netleşmeye dönük oluşturda da sandık görevlisi arkadaşlarıma sonuç netleşince kadar sandıkların başından ayrılmamalarını rica ediyorum.  Biz demokrasinin tıkır tıkır ilerlemesinden yanazyız. Maalesef 31 martta bu işlemedi. saatleri durdurarak zamanın akışını engelleyemezsiniz. Saatleri durduraracak zamanın akışını önleyemezseniz. Vatandaşlarım 31 Mart'tan bugüne cezayuı bir avuç kişiye kesmiştir. Halkımız bu haksızlığın hesabını sormuştur. İstanbul’da yeni başlangıç oluyor. bu yeni sayfada İstanbul’da adalet, eşitlik olacak. İsraf ve şatafat ortadan kalkacak. Tüm halkımıza ve İstanbullulara teşekkür ediyorum. Siz demokrasiyi korudunuz. 

Ben bütün aileme CHP teşkilatına buraya gelerek bize destek olan belediye başkanlarına, İYİ Parti örgütlerine, sayısı 100 bini aşan İstanbul gönüllülerine HDP seçmenlerine, MHP ve AK Parti ile bütün siyasi parti seçmenlerine bu güzel şehirde yaşayan tüm vatandaşlarımıza kısaca tüm vatandaşlara en yakın yol arkadaşım olan çocuklara, gençlere, annelerimize, teşekkür ediyorum.  Bu seçimi bütün Türkiye kazanmıştır. Göreceksiniz bunu kısa sürede herkes görecek. Kimseyi dışlamadan çalışacağım. Bugün sandıktan bana seferberlik çıkmıştır. Bugün oluşturduğumuz İstanbul ittifakı, sevgi ve saygı ortaklığında buluştuk. Ben bu kenti tek başıma yönetmeyeceğim, her kesimin sesine kulak vereceğim. Partiler kutsal yapı değildir. Dünyaya farklı bir pencereden baksa da hizmette araçtır. Partiler gibi liderler de kutsal değildir. Onları kutsallaştırmak asla doğru değildir. En büyük millettir, çünkü egemenlik kayıtsız ve şartsız milletindir.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum;  sizinle uyumlu bir şekilde çalışmaya hazırım. İstanbul’un acil sorunlarını devlet kurumlarıyla işbirliğinde görüşmek isterim. Sizi en kısa sürede ziyaret etme talebimi size iletiyorum.

Yarıda kalan projelerimizi ilk meclis toplantısında ele alıp tamamlamayı düşünüyoruz. Bu konuda bir engel görürsek bunu halkımızla şeffaf bir şekilde paylaşacağız. Biz artık gece gündüz demeden tempolu bir çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum. Ben gücümüz, halkımızdan en çok da çocuklar ve gençlerden alacağım. İlk aday olduğumda beni tanıdıkça seveceksiniz demiştim. Bundan sonraki süreçte de her şey çok güzel olacak. Bu bir zafer değil başlangıçtır. Bundan sonra hizmetlerimiz hızlı bir şekilde hayata geçecek. İstanbul’a yeni bir başlangıç olacak. Hepimize yürekten teşekkür ediyorum

AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı! AppleTürkiye'den 2023 yılında 6. kez zam! Temmuz ayında yapılan 2. zam ile fiyatlar arşa çıktı!