İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Otomobilsiz Kent Günü Birlikte Yürüyelim Etkinliği" kapsamında düzenlenen yürüyüşe katılarak vatandaşlarla birlikte 1 kilometre boyunca yürüdü. Kadıköy'e bağlı Bağdat Caddesi, yürüyüş nedeniyle trafiğe kapatıldı. 

İmamoğlu daha sonra, gazetecilerin kendisine yönelttiği gündemle ilgili soruları yanıtladı.

"Disiplini bozanlarla yolumuzu ayırdık"

İmamoğlu, göreve atanması sonrasında yaşanan işe son verilme durumlarıyla alakalı olarak, disiplini bozan ve iş yeri kurallarına uygun hareket etmeyenlerle yollarını ayırdıklarını belirterek, "Üst yönetimde görev yapan ama çalışmak istemediğimiz insanlarla yolumuzu ayırdık, bazıları kendi isteğiyle ayrıldı." dedi. İmamoğlu ayrıca, ihtiyaç tespiti yapıldığını söyleyerek bu tespit doğrultusundaki analizlerle işe alım yapılacağını bildirdi.

Torpil konusuna açıklık getirdi

CHP Partisi içinde torpil iddiası ile ortaya çıkan yazışmayla ilgili olarak İmamoğlu şu ifadeleri kullandı: "İlk cümlesi doğru, geri kalanı yanlış. Böyle bir methodun benim gözümde değeri yok. Konuyla ilgili yanlış yazımda bulunan arkadaşımızla ilgili umuyorum İl Başkanlığı bir değerlendirmede bulunacaktır." 

Canlı yayında açıklamada bulundu

Ekrem İmamoğlu, etkinlik sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladığı esnada bir canlı yayın başlatarak bilgileri kamuoyu ile paylaştı.

Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu! Fenerbahçe'nin yıldızı Arda Güler rekor bedelle Real Madrid'e transfer oldu!