Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Bodrum Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen gecede ilçede yaşayan engelli bireyler, aileleri ve öğretmenleri Azka Otel'de bir araya geldi.

"Zihinlerdeki engellerin ardında sevgi var"

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras gecede yaptığı konuşmada bir gün değil her gün birlikte olduklarını dile getirerek, "Zihinlerdeki engelleri bertaraf ettikten sonra geriye kalan tek şey sevgidir. Biz birbirimizi çok seviyoruz. Gönüllerimiz arasında kurduğumuz sevgi köprüleriyle daha nice engeller aşacağız... Göreceksiniz..." dedi.

Başkan Aras, down sendromlu gençle dans etti

Konuşmaların ardından geceye katılan engelli yurttaşlar, aileleri ve öğretmenleri Aykoç Band'ın seslendirdiği şarkılarla eğlenceli anlar yaşadı. Romantik bir dansta kavalyeliğini yapığı down sendromlu Zeynep Yazıcı'ya elini öperek teşekkür eden Başkan Aras, salon tarafından alkışlandı.

"Hayatı paylaşmak için engel yok"

Gecede Bodrum Halk Eğitim Merkezi'nde eğitim gören öğrenciler Başkan Aras'a teşekkür plaketi ve çiçek takdim etti. Ardından gece için hazırlanan ve üzerinde "Hayatı paylaşmak için engel yok" yazılı pasta kesildi.