Dün itibariyle başlatılan Barış Pınarı Harekatı, havadan ve karadan tüm hızıyla devam ederken, ünlüler camiasından pek çok isim de harekata olan desteklerini gösterdi. Rap şarkıcısı Ezhel ise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla tüm eleştiri oklarının menziline girdi. 

"Gel savaşma, sevişelim tüm gün can başla"

Instagram hesabından Murda ile birlikte hazırladığı "Aya" parçasından belli bir kısmı vurgulayarak yaptığı paylaşım, sosyal medyada büyük tepki gördü.

Aya parçasından "Gel savaşma, sevişelim tüm gün canla başla" dizelerini vurgulayan şarkıcıya gelen tepkiler her dakika artmaya devam ediyor.

'Mekanın sahibi'nden rest

Rap dünyasının bir numarası olarak kabul edilen ve "Mekanın Sahibi" adlı parçasıyla büyük ses getiren rap sanatçısı Norm Ender, Twitter hesabından şu paylaşımı yapmıştı, "Barış Pınarı Harekatı'nda yiğitlerimize başarılar, ailelerine metanet dilerim. Ordumuz yürüdüğü zaman hemen savaşa hayır yazanlar, keşke terör örgütleri eylem yaparken, emperyalistler ülkemizi tehdit ederken böyle duyarlar gösterebilse! Biz savaşı değil, ülkemizi seviyoruz!"

Tepkiler çığ gibi

Paylaşım sonrasında Twitter gündemine oturan sanatçı, kullanıcılardan büyük tepki görmeye devam ediyor. Ezhel'i protestoya başlayan kullanıcıların paylaşımlarından bazıları:

Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim Ahmet Yavuz Cumhuriyet'ten ayrıldı: Yaşına saygım nedeniyle ağır bir karşılık vermedim

"Son zamanlarda Rap müzik sayesinde tanınan Ezhel’in paylaşımı. İşte böylelerini ünlü yaptılar maalesef."

"Dinlemeyin arkadaşlar bu adamı. Sur'da yapılan asker klibi içinde daha önce böyle demiş birisi bu. Ezhel dinlemeyin, herhangi bir yerden takip etmeyin, katkı sağlamayın bu adama."

"Ezhel gibilerin sözde "protest" müziğinin altında yatan PKK narko-terör örgütüne olan sempati. Böyle zamanlar bu gibileri ortaya çıkaran ayna gibi..."

"Sanat kisvesi altına sığınarak asıl niyetini sahte barış mesajlarıyla kamufle etmeye çalışan amedli torbacı Ezhel’in paylaşımı; Böylelerine bu topraklardan para kazandırtan düzene yazıklar olsun."

"Norm Ender ve Ezhel arasındaki fark... Gerçek sanatçı böyle zamanlarda belli olur. Helal olsun Norm!"

"Soldaki (Norm Ender) ülkesinin milliyetçisi, sağdaki (Ezhel) "la bebe, gardaaş" diyerek piyasada yükselmeye çalışan kişi, Biz Ankaralılar gözünde yok hükmündesin Ezhel."

"Bu bir savaş değil harekat. Karaktersizsin Ezhel, bundan sonra seni dinlemem."

"Bu şaklaban için sosyal medyada "Free Ezhel" diye etiket başlattınız, eserinizle gurur duyuyor musunuz peki?"