Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

Mehmet Vehbi Bolak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından gelen talebi olumlu karşılayan Balıkesir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, belediye imkanlarıyla yapılan kedi ve köpek evini öğrencilere teslim etti. Okul bahçesine yerleştirilen evlerde barınacak olan sokak hayvanlarının mamaları da belediye tarafından karşılanacak.

Başkan Hasan Avcı “Burada iki güzellik bir arada yaşıyoruz. Sıfır Atık Projesi kapsamında atık malzemelerden kedi ve köpek evleri yaparak öğrencilerimize teslim ediyoruz. Talep doğrultusunda başka okullara da bu şekilde kedi evi teslim edebiliriz. Bu hayatı birlikte paylaştığımız yol arkadaşlarımız sokak hayvanlarına hep birlikte sahip çıkacağız. Bu güzel çalışmalarından dolayı çocuklarımızı tebrik ediyorum. Kalbinde hayvan sevgisi olmayanın insan sevgisi de olmuyor“ dedi.

Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik de bu güzel hareketleri için öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti.

Okul Müdürü Deniz Eriş ise “Öğrencilerimize sorumluluk ve hayvan sevgisi kazandırma yönünde güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.