Cemaat lideri Adnan Oktar'ın kurduğu iddia edilen suç örgütüne yönelik başlatılan soruşturmada, haklarında dava açılan örgütün elebaşı Adnan Oktar'ın da aralarında bulunduğu 167'si tutuklu 226 sanığın yargılandığı davada, sanıkların savunma verme işlemleri sürüyor.

Mahkeme salonunda ilginç anlar

İstanbul 30. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Silivri Ceza İnfaz Kurumu Kampüsü'nde bulunan salonda yapılan duruşmada, ilginç anlar yaşandı.

Mahkeme heyetinin duruşmaya 10 dakika ara vermesi üzerine tutuklu sanık Adnan Oktar, salondan çıkarken tutuklu kadın sanıklara "Çok güzelsiniz" diyerek gülümsedi ve el salladı.

Parmağıyla 'susun' dedi ve gülümsedi

Bunun üzerine, 'kedicikler' olarak bilinen kadın sanıklar, Oktar'ı kısa bir süre alkışladı. Sosyete hocası da sanıklara gülümseyerek, parmağıyla sessiz olmalarını istedi. Oktar salona geri döndüğünde ise kadın sanıklara tekrar gülümsedi ve yerine oturdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Öte yandan 63 yaşındaki Oktar'ın, verilen arada diğer sanıklarla konuştuğu ve pos bıyık bıraktığı görüldü.

Esprileriyle kırıp geçirmişti

Uydudan yayın yapan A9 televizyon kanalında daha önce program yapan Adnan Oktar, yaptığı esprilerle sosyal medyanın dilinden düşmüyordu. İşte o esprilerden bazıları: