Hain 15 Temmuz Darbe Girişimi'nin ardından, FETÖ'nün sözde TSK sorumlusu Adil Öksüz'ün Ümraniye'de ve Üsküdar'da iki evde yaklaşık iki hafta kadar saklandığı iddia edildi.

Serbest bırakıldıktan sonra İstanbul'a geldi

Ankara'da serbest bırakıldıktan sonra Sakarya'ya gelen Adil Öksüz, 19 Temmuz günü kayınbiraderi ve örgütün ileri gelen isimlerinden olan Ali Sami Yıldırım aracılığıyla İstanbul'a geldi.

Önce Ümraniye'deki gaybubet evinde kaldı

Öksüz, ilk olarak Ümraniye Cumhuriyet Mahallesi Rıhtım Sokak'ta bir gaybubet evine yerleştirildi. Darbeci şahıs, burada kaldığı bir haftalık süreçte sadece mahrem sorumlular Rüştü Karakaya ve Cihat Yıldız ile görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Menzil tarikatı şeyhi için başsağlığı mesajı...

Üsküdar'dan sonra Avrupa Yakası'na geçti

Öksüz daha sonra Karakaya'nın kullandığı bir araç ile Üsküdar Zeynep Kamil'de Balcılar Yokuşu Sokak'ta bir eve yerleştirildi. Öksüz bu evde 5 Ağustos'a kadar saklandı. 5 Ağustos tarihinde Öksüz, Cihat Yıldız ile beraber Zafer Çay yönetimindeki otomobil ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinden Avrupa Yakası'na geçti.

Hainin kaldığ ıev ortaya çıktı

FETÖ'nün sözde Türk Silahlı Kuvvetleri sorumlusu Adil Öksüz'ün Üsküdar'da saklandığı iddia edilen ev görüntülendi.

İşte o ev: