Geçtiğimiz aylarda, Avcılar mevkiinde bir metrobüste, bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen ve tutuklanan Fatih Ö. serbest bırakıldı. 

METROBÜS SAPIĞININ 9 YIL HAPSİ İSTENİYORDU, SERBEST BIRAKILDI

Metrobüste bir kadın yolcuya cinsel saldırıda bulunan ve hakaret eden Fatih Ö. 9 yıl 6 ay hapis istemiyle yargılanıyordu. Şahsın tahliyesine karar verildi. Fatih Ö. ve cinsel saldırıya maruz kaldığını belirten N.Ş.'nin katıldığı davada tarafların avukatları da yer aldı. Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan raporda, sanığın pantolonundan alınan 6 örnekten birinde sperm hücresine rastlandığı belirtildi.

Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti! Telefon kayıt harçlarına zam geldi... Vatandaş, Artvin Hopa'daki Sarp Sınır Kapısı'na hücum etti!

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Duruşmada, olay anına ilişkin görüntüler izletildi. Sanık suçlamaları kabul etmedi. "Görüntülerdeki aleyhime olabilecek hususları kabul etmiyorum. Hiçbir şekilde bu olay gerçekleşmemiştir. Suçsuzum." şeklinde konuştu. Mahkeme, avukatların beyanını aldıktan sonra sanığın tahliyesine karar vererek duruşmayı erteledi. Bir sonraki duruşmada olayın yaşandığı metrobüsün şoförünün tanık olarak dinlenmesine hükmedildi.