Adana'da 80 yaşındaki kadına tecavüz etmeye kalkışan bir şahıs, yaşlı kadını darbetti. 80 yaşındaki Fatma Altunöz, uykusunda maruz kaldığı şiddeti anlattı.

80 yaşındaki kadına tecavüz etmeye kalkıştı

Adana Yüreğir'de 80 yaşındaki Fatma Altunöz, yalnız yaşadığı evinde saldırıya uğradı. Uyuduğu sırada üzerinde bir el hisseden ve gözlerini açan yaşlı kadın, ayak ucunda birini gördü. Altunöz, yardım çığlığı atarken şahsın ağzını kapatarak bağırmasını önlediğini ve kendisine yumruk attığını anlattı.

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

"Beni Allah gönderdi" diyerek susturmaya çalıştı

Ağzını kapatan eli ısırdığını anlatan Fatma Altunöz, bunun üzerine daha fazla şiddete maruz kaldığını belirtti. Kendisini öpmeye çalışan saldırganın "Beni Allah gönderdi, sus" dediğini aktardı. Yaşlı kadın, kendisini taciz ve darbeden şahsa karşı koyduğu sırada sokaktan sesler geldiğini, bunun üzerine saldırganın korkup kaçtığını belirtti.

Yaşlı kadının teşhis ettiği zanlı serbest bırakıldı

Fatma Altunöz hastaneye kaldırılırken, polis yaşlı kadının kıyafetlerinde ve evde parmak izi aradı. Taburcu edilen Altunöz, ilçe jandarma komutanlığında zanlıyı teşhis etti. Suçlamayı kabul etmeyen zanlı tutuklanma talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Ancak burada adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Evde bulunan sigara izmariti ve yaşlı kadının kıyafetlerinden alınan örnekler, zanlının DNA örnekleriyle eşleştirmeye gönderildi. 

"Yine gelir seni yakarım" diye tehdit etti

Fatma Altunöz, zanlıyı teşhisinden emin olduğunu, serbest bırakılmasının yanlış olduğunu belirtti. O anları anlatan yaşlı kadın, kapısının bozuk olduğunu, bu nedenle kapıyı kilitleyemediğini anlattı. "Ben de herkes gibi namusum için yaşıyorum" dedi. Saldırganın "Çığlık atarsan yarın yine gelirim, yakarım seni" diye tehditler savurduğunu anlattı. Altunöz, korkudan evine gidemediğini anlattı.