Kütahya'da yakınları tarafından kayıp olarak bildirilen evli iki kız kardeşin, internette online oynanan PUBG adlı oyunda tanıştıkları kişiyle Osmaniye'ye kaçtıkları ortaya çıktı.

Evdeki 60 bin TL ziynet eşyasıyla kaçtılar

Yunus Emre Mahallesi'nde ikamet eden ve 4 yıldır evli olduğu öğrenilen 21 yaşındaki Ayşe D. ile 1 yıldır evli olan 18 yaşındaki kardeşi Reyhan K., önceki gün evdeki 60 bin TL değerindeki ziynet eşyalarını ve kıyafetlerini alarak evden ayrılmıştı.

Aileleri kayıp başvurunda bulundu

Genç kadınlara ulaşamayan yakınları polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu. Bunun üzerine harekete geçen Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmada genç kadınların Osmaniye'de olduğunu belirledi.

PUBG'de tanıştıkları kişinin yanına gitmişler

Bu arada, iki kız kardeşin arandıklarını öğrenmeleri üzerine ailelerini arayarak kayıp olmadıklarını, son dönemin popüler bilgisayar oyunlardan biri olan PUBG adlı oyunda tanıştıkları H.Y. ile Osmaniye'ye kendi rızalarıyla gittiklerini ve eşlerine dönmek istemediklerini ifade ettikleri öğrenildi.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

Sevgi Evleri'ne yerleştirildiler

Bunun üzerine iki kız kardeş, tedbir amaçlı Osmaniye Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne ait Sevgi Evleri'ne yerleştirildi. Keçiş'in kaçtığı H.Y. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.