Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!


Daha önce Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından “Yerli aşıya gönüllü olun” çağrısında bulunmuştu. Bu ifadenin ardından “Yerli aşı ne zaman çıkacak, ismi belli oldu mu? Yerli aşıda gönüllü olmak için nereye başvurulur, son durum nedir?” sorularının yanıtları hakkında araştırmalar hız kazandı.

Şu an Çin aşısı Sinovac ya da Alman aşısı Biontech seçenekleri bulunan aşı kişinin tercihine göre kendisine uygulanıyor. Pek çok kişinin umudu da yerli aşıda... 

Konuya ilişkin müjdeli haber ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, "Yerli aşımızla ilgili çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor. Temenni ederim ki eylül, ekim gibi biz de kendi aşımızı üretmiş oluruz. Bizim de arzumuz en kısa zamanda maskeden de kurtulalım. Halkımız da bu konuda bir rahatlama sürecine girmiş olsun" dedi.

‘Eylül, ekim gibi.."

Yerli aşı ile ilgili sorulara da cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yerli aşımızla ilgili çalışmalar da yoğun bir şekilde devam ediyor. Temenni ederim ki eylül, ekim gibi biz de kendi aşımızı üretmiş oluruz. Bizim de arzumuz en kısa zamanda maskeden de kurtulalım. Halkımız da bu konuda bir rahatlama sürecine girmiş olsun." dedi.