İstanbul seçimini yüzde 10'a yakın farkla kazanan Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde zafer konuşması yapıyor.

Konuşmadan satır başları şöyle:

"Barışmaya, uzlaşmaya, konuşmaya ve sohbet etmeye geldik. Birbirimizi sevmeye geldik İstanbul. Sevgi kazanacak demiştim, sevgi kazandı."

"Biz bu şehrin gençleri, kadınları, beyefendileri için, herkes için geldik. Zihninizdeki  bütün önyargıları yıkın. Hiçkimsenin yaşamı giyimi kuşamı bizi ilgilendirmiyor. Herkesi kucaklamaya geldik. Biz bu şehre mMevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaş Veli'yi htırlatmaya geldik. Alevisi sünnisi yok herkesi kucaklamaya geldik."

"ALDATMAYACAĞIZ, ALDANMAYACAĞIZ"

Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor Atatürk anıtına saldırı! Alçaklık bitmiyor

"Size söz veriyorum, ne aldatacağız ne de aldanacağız."

"Ben bir projeyim, Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin, Atatürk'ün projesiyim. Siyaseti ahlakla buluşturacağız. Hepinize söz: Çocukların, gençlerin Ekrem abisi olmaya geliyorum. Güzel işler başaracağız. Bu şehirde bugğn demokrasiyi tamir ettiniz, yaşa İstanbul. 6 Mayıs'ta o bir avuç insana en güzel cevabı verdiniz. Helal olsun size."

"ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

Size layık olmak için çok çalışacağız. Eşime, oğullarıma,"Her şey çok güzel olacak" diyen Berkay'a çok teşekkür ediyorum. Ben bu şehrin güzel insanlarına hizmet ederken yine yanımda olacağını bildiğim aileme anneme babama kardeşlerime hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Benim ailem benim nefes almamı sağlayacak. Benim ailem bana güç katacak. Ama sizin huzurunuzda söz veriyorum. BEnim ailem ben siyasette koşarken sadece bana destek olacak. Siyaset hizmet alanıdır, görev alanıdır. Hizmet edeceğiz. BEn hepinizin huzurunda CHP Genel Başkanı Sayın Kılıçdaroğlu'na teşekkür ediyorum. İttifakımız İyi Parti, Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e teşekkür ediyorum. İstanbul İttifakı'na teşekkür ediyorum. İçinde HDP'li, AK PArti'li, MHP'li, Saadet PArti'li kardeşlerim var. DSP'li, BBP'li kardeşlerim var. Hepsine teşekkür ediyorum."

"İSTANBUL'U AYAĞA KALDIRACAĞIZ"

Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunu unutmayacağız. İstanbul için çok çalışacağız. Hepinize söz veriyorum. Bizi yalnız bırakmadınız, bundan sonra da bizi yalnız bırakmayın. İstanbul'u hep beraber ayağa kaldıracağız. Kısa zamanda büyük işler başarmamız lazım. Çok çalışmamız lazım. Şimdiden hepinize teşekkür ediyorum."

"Artık partizanlık bitti. Artık liyakat var. Artık hak hukuk adalet var."

"Cumhurbaşkanımıza ve rakibime de beni kutladıkları için teşekkür ediyorum. Toplumu, milletimizi kucaklayacağız. Her şeye rağmen bunu yapacağız.Her şey daha güzel olacak."

Editör: TE Bilişim