Bulut Bağcı; 20 yıllık turizmci. O'nu 2016 yılında dünyaca ünlü futbolcuları Samuel Eto'o Vakfı'nın 10'uncu yıl organizasyonunda; Maradona, Messi, Neymar, Suarez, Eden Hazard, Totti, Michael Essien, Xavi, JayJay Okocha, Pierre Emerick Aubameyang ve Iniesta'nın Türkiye'de Antalya'da bi yardım maçı organizayonunu yapan kişi olarak tanıdı. 

15 Temmuz'da yaşanan hain darbe olmasaydı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da yer alacağı bir yardım maçında Antalya'da ülkemizi Dünya'ya tanıtacaktı.

Bulut Bağcı, yaşanan bütün olay sonunda World Tourism Forum Yönetim Kurulu Başkanı olarak yılmadı ve çalışmaya devam etti. Türkiye'yi Afrika'da en iyi bir şekilde temsil eden Bulut Bağcı, Turizmin Davos'u World Tourism Forum, dünya turizm sektörünün temsilcilerini Afrika'da buluşturacak. Afrika'nın Dubai'si olarak gösterilen Angola'da 23-25 Mayıs'ta gerçekleştirilecek zirvede Türkiye, 100'e yakın iş insanından oluşan heyetle yer alacak. 3 gün sürecek zirveye, dünyanın dört bir yanından bin 200 kişilik katılım bekleniyor. World Tourism Forum Başkanı Bulut Bağcı, bu yıl 4'üncüsü gerçekleştirilen zirve aracılığıyla Türkiye-Afrika arasında turizm sektörü adına önemli işbirliklerinin gündeme geleceğini söyledi.

Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı! Euro tarihi zirvesini gördü! 29 lirayı aşarak rekor kırdı!

Çalışmarıyla kendinden söz ettiren Bulut Bağcı'nın 2023 yılından Kültür ve Turizm Bakanı olması yolunda birçok desteği de arkasına aldığı görülüyor. 

2012 yılında Turizm Yazarları Derneği'ne verdiği röportajda "Benim hedefim 2023 yılında Turizm Bakanı olmak" diyerek 10 yıllık hedefini ortaya koymuştur.