Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir aranan 34 yaşındaki Engin Karakollu’dan kötü haber geldi. 

"OĞLUMU ÖLDÜRDÜM"

Nevşehir’de yaşayan Engin’in son görüştüğü kişi olan babası tarafından tek kurşunla öldürüldüğü öğrenildi; canlı yayında olan kızı ve eşi ise sinir krizi geçirdi. 

Anne Şazimet Karakollu ve kardeş Emine Aytekin yaklaşık 15 aydır kendisinden haber alınamayan Engin Karakollu’nun başına ne geldiğini öğrenmek için canlı yayına geldiler. Anne “Oğlumun şiddet sorunu vardı bana defalarca şiddet uyguladı.  Babasıyla birlikte yaşıyordu,  beni görünce anne seni gördüğümde gözümün önüne bir şeyler geliyor diyordu sinir krizi geçiriyordu. En sonunda ben evimi ayırıp başka bir yere taşındık, hayvanlarımızı sattık. Eşimle de geçinememeye başladık, sonra eşim köye geri döndü. Engin de bu esnada İstanbul’daydı. Eşime barışalım diye geri döndüm. Ama eşim kabul etmedi beni. Ben de köye geri döndüm mecburen. Sonra oğlum bunu duyunca yeniden köye geldi. 6 -7 ay beraber yaşadık” dedi.  Kayıp olan Engin K.’nın kardeşi Emine A., “Babam abimin kaybıyla ilgili herkese farklı şeyler anlatıyordu. Annemi arayıp oğlan gitti daha gelmeyecek eve geri dön diyordu. Komşularımız da evin etrafında büyük bir ateş yakıldığını görmüş bunu söylediklerinde annemle ben de abimi öldürüp yakmış olmasından şüphe ettik.” diyerek olanları anlattı.

Baba Arif Bey ise oğlundan çok eziyet gördüğünü ve bir gece yarısı yine evine geldiğini, kendisine saldırınca da tek kurşunla göğsünden vurup öldürdüğünü, sonra da mandıranın kenarına gömdüğünü söyledi. Arif Karakollu “Çok pişmanım, ama benim de kendimi korumam gerekiyordu. Oğlumun beni cinsel anlamda istismar etmesinden korktum. Canımı kurtarmaya çalıştım. Çocuğumun psikolojisi bozuktu. Benim çocuğum çok iyiydi hiç bir sorunumuz yoktu. Bana yaptığı eziyetleri keşke görseydiniz Müge Hanım. Ben böyle olmasını istemezdim. Vicdanım rahat etmedi. Buraya cinayeti itiraf etmeye geldim" diyerek kendisini savundu.

ANNE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Engin Karakollu'nun annesi Şaziment Hanım, eşinin oğlunu öldürdüğünü duyunca adeta sinir krizi geçirdi. Oğullarının eziyetinden yaşadıkları evi terk ettiklerini doğrulayan Şaziment Hanım, "Bunun sonu ölüm olmamalıydı. Canı veren Allah, yine o alır. Biz Engin'in geldiğini öğrenince Arif'e köye geri gitmemesi için yalvardık. Kalktı gitti. Keşke gitmeseydi oğlumu öldürmeyecekti, evlat katili olmayacaktı" dedi. 

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle! Menzil liderinin cenazesi için Adıyaman'a adeta akın ettiler! THY'den dikkat çeken hamle!

İtiraf sonrasında Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Ekipleri canlı yayında baba Arif Karakollu’yu gözaltına aldı. Baba “Hakkınızı helal edin” diyerek stüdyodan çıktı.